Letecká doprava - megatrendy 2020 - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza megatrendov v leteckej doprave v uplynulých dvadsiatich rokoch. Identifikácia smerov, ktoré sa v najbližších desiaich až pätnástich rokoch stanú megatrendami a najvýznamnejším spôsobom tak budú meniť charakter a fungovanie civilného letectva.