Charakteristika ekonomiky Chorvátska - Hniličan, Vladimír
Pohľad na ekonomickú pozíciu Chorvátska. Popis vývoja jednotlivých kľúčových oblastí ekonomiky. Aktuálny makroekonomický vývoj. Zahraničný obchod a priame zahraničné investície.