Právne akty a systém rozhodovania o otázkach spravodlivosti a vnútorných vecí v Európskej únii - Hurná, Lucia, 1978-
Politika spravodlivosti a vnútorných vecí EÚ. Vývoj systému rozhodovania a právne akty prvého a tretieho piliera a ich právne účinky. Právna úprava podľa Maastrichtskej zmluvy. Právna úprava podľa Amsterdamskej zmluvy. Lisabonská zmluva.