Prijatie spoločnej meny euro v Českej republike - Golembiovská, Adriana
Historický pohľad na vznik Európskej menovej únie. Vznik eurozóny. Vstup Českej republiky do eurozóny. Podmienky prijatia jednotnej meny euro. Porovnanie výhod a nevýhod pre zúčastnené subjekty.