Úloha hospodárskej politiky pri zabezpečovaní stability a ekonomického rastu - Fifeková, Elena
Informácia o základnom zameraní vedecko-výskumných projektov riešených Katedrou hospodárskej politiky NHF EU v Bratislave a prezentácia aktuálnych problémov, ktoré sú rozpracovávané riešiteľmi jednotlivých projektov.