Medzinárodné rámce a akčné plány v oblasti protidrogovej politiky v kontexte zvyšovania ochrany a sociálnej súdržnosti - Dudová, Iveta
Boj proti drogám je všeobecný problém, ktorý si vyžaduje riešenie v nadnárodných súvislostiach. Globálna protidrogová politika OSN. Charakteristika európskeho prístupu k protidrogovej problematike. Európske monitorovacie centrum pre drogy a drogovú závislost.