Long-run structural macroeconometric models of the Slovak and Czech economies - Lukáčik, Martin, 1974-
Snaha modifikovať a empiricky verifikovať modelingovú stratégiu vyvinutú Garrattom, Leeom, Pesaranom a Shinom v roku 2006. Ekonomická teória modelov. Hodnotenie a testovanie modelov. Hodnotenie a testovanie dlhodobých vzťahov.