Môže byť účtovníctvo bez matematiky? - Juhászová, Zuzana, 1970-
Vzťah medzi dvomi vednými odbormi - matematikou a účtovníctvom. Matematika ako súčasť účtovníctva a prostriedkom pri stanovení hodnôt jednotlivých zložiek majetku. Samostatne vyvíjajúce sa odbory.