Potrebuje ekonóm matematiku? - Kaderová, Andrea
Matematika a jej úloha vo vzdelávaní ekonómov. Všeobecná charakteristika matematického myslenia. Úloha matematiky v ekonómii. Výučba všeobecnej matematiky. Podpora rozvoja logického myslenia a zamyslenia sa nad podstatou veci prostredníctvom matematických zákonitostí.