Využitie systému workflow v procesoch rozhodovania - Koreňová, Monika
Prínosy uplatnenia techniky riadenia workflow na podporu podnikových procesov, ktorých súčasťou sú rozhodovacie situácie. Príklady jeho využitia v podnikovej praxi.