Matematika a jej postavenie medzi predmetmi ekonomického vzdelávania - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Vytváranie medzipredmetových vzťahov vo výučbe na prvom stupni vysokoškolského štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Študijné plány a harmonogramy pre jednotlivé študijné odbory. Medzipredmetové vzťahy a získané poznatky medzi jednotlivými predmetmi.