Ročná percentuálna miera nákladov a jej výpočet - Mucha, Vladimír, 1976-
Vymedzenie ročnej percentuálnej miery nákladov podľa zákona č. 264/2006 ktorým sa mení a doplňa zákon č. 258/2001 o spotrebiteľských úveroch . Príklady výpočtu RPMN.