Prístupy výrobných podnikov k nákupným cenám - ako dosiahnuť dobrú nákupnú cenu - Oreský, Milan, 1956-
Cena z pohľadu marketingu predaja. Faktory ovplyvňujúce cenovú politiku a využitie ceny ako marketingového nástroja. Faktory ovplyvňujúce prístupy kupujúceho pri cenových rokovaniach. Variácie cenových modelov pri cenových dohodách z pohľadu nákupu. Cenové porovnávanie a analýzy nákupných cien.