[Matematika: lineárna algebra] - Pinda, Ľudovít, 1958-
Recenzia na učebný text, ktorý je určený pre študentov Ekonomickej univerzity. Text je rozdelený do štyroch kapitol: vektory, matice, determinanty a systémy lineárnych rovníc.