Ausgewählte orthoepische probleme des deutschen und ihre umsetzung in die praxis - Adamcová, Lívia
Vybrané aspekty súčasnej nemeckej fonetiky. Praktický nácvik výslovnosti, použitie novších výslovnostných slovníkov vo výučbe. Úroveň výslovnosti učiteľov nemeckého jazyka.