Vybrané spôsoby na zefektívnenie distribučných procesov - Daňo, Ferdinand, 1959-
Kooperácia ako východisko fungovania vzťahov v distribučných procesoch. Reinžiniering v distribučných procesoch. Outsourcing logistických činností.