Metodologické problémy účtovného a daňového zobrazenia finančného prenájmu podnikateľského subjektu - Vašeková, Miroslava, 1978-
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce , ktorej obhajoba sa konala 24. 3. 2010.