Zhodnotenie výsledkov riešenia projektu KEGA :Implementácia zmien v účtovnom a daňovom systéme po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie a do eurozóny do výučby predmetov štúdijného programu účtovníctvo - Baštincová, Anna
Informácia o výskumnom projekte KEGA č. 3/6243/08. Čiastkové ciele a najdôležitejšie výsledky.