Vedecká konferencia výučba účtovníctva na ekonomickej univerzite - Šlosárová, Anna
Informácia o konaní vedeckej konferencie, ktorú zorganizovala pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity Katedra účtovníctva a audítorstva.