Nové formy komunikácie v mieste predaja - Benciová, Nikoleta
Komunikácia v mieste predaja ako dôležitý faktor, ktorý dokáže ovplyvniť zákazníka a narušiť tak jeho naučený a automatický nakupovací proces. Efektívnosť komunikačných nástrojov v in-store. Inovácie využívané pri komunikácii v mieste predaja. Nové digitálne technológie.