Návrh interpretácie IFRIC pre povrchovú ťažbu - Husárová, Stanislava
Interpretácia sa zameriava na oblasť účtovania a vykazovania nákladov na odstraňovanie skrývky na účely prístupu k ložisku nerastných surovín, a to v povrchových baniach a lomoch. Vykazovanie nákladov na skrývku podľa predlohy IFRIC. Oceňovanie majetku z odstránenia skrývky lokálneho ložiska.