Efektívny štýl prejavu - Pašková, Hana
Zostavenie prejavu ako súčasť profesionálnej prípravy študentov na všetkých stupňoch univerzitného štúdia. Zvládnutie tejto schopnosti zvyšuje profesionálnu kompetenciu študentov, ktorá im umožní lepšie uplatnenie na trhu práce. Hlavné princípy dodržiavania štylizácie prejavu.