Ťažiskové atribúty medzinárodného štandardu ISO 26000 - návod na spoločenskú zodpovednosť - Dubcová, Gabriela, 1968-
Chápanie spoločenskej zodpovednosti v zmysle štandardu ISO 26000. Existujúce normy aplikované v oblasti zodpovedného podnikania. Fungovanie zodpovedného podnikania v súčasnosti. Pripomienky za Slovenskú republiku k DIS ISO 26000. Perspektíva ďalšieho postup finalizácie návrhu FDIS ISO 26000.