Controllinig a prejavy krízy v agrárnom sektore SR - Grznár, Miroslav
Prejavy hospodárskej a finančnej krízy v slovenskom poľnohospodárstve. Produkčné podmienky poľnohospodárskych podnikov. Príčiny a chyby manažérov a nevyužívanie kontrolingových nástrojov stratových podnikov.