Vybrané problémy goodwillu v podmienkach súťaže - Matušovič, Martin
Vnímanie a postavenie goodwilu vybranými zástupcami slovenských podnikov a jeho zobrazovanie v podnikovej evidencii. Štruktúra účtovnej evidencie a priestor pre evidenciu goodwilu, ktorý podnik využíva v podnikaní.