Konkurencieschopnosť a proces dobiehania - metodologické východiská - Outrata, Richard
Globálna konkurencia ako nové prostredie konkurencieschopnosti. Nové chápanie pojmu konkurencieschopnosť. Konkurencieschopnosť a fenomén znalostnej ekonomiky. Konkurencieschopnosť ako komplement makroekonomickej analýzy. Ašpirácie krajín na dobiehanie v konkurenčenej schopnosti ekonomiky.