Labor productivity growth decomposition in Slovakia between 2000 and 2005 - Lábaj, Martin, 1982-
Rozdelenie rastu produktivity práce na Slovensku v rokoch 2000-2005. Metodológia multiplikatívneho štrukturálneho rozdelenia. Empirická analýza. Zmeny v štyroch determinantoch - zmeny v koeficientoch pridanej hodnoty, zmeny v priamych požiadavkách na prácu, zmeny v štruktúre výroby a zmeny v poslednej pohľadávke.