Podnikanie à la "po nás potopa" bude garančný fond investícií prvý raz vyplácať kompenzácie? - Škriniar, Pavel, 1979-
Garančný fond investícií a jeho úloha kompenzovať nedostupnosť majetku klientov obchodníkov s CP. Funkcia garančných schém v Európskej únii na princípoch ex ante a ex post. Sanácia škôd a ekonomická likvidácia finančných subjektov.