Ponuková cena má ďaleko od konečnej aké zľavy sa dajú dohodnúť pri poistných produktoch? - Škriniar, Pavel, 1979-
Poistné produkty a ceny niektorých poistiek. Krytie náhodných udalostí a odmeňovanie klientov, ktorí sa náhodám snažia predchádzať. Typy zliav, ich štandardizácia a využitie. Kumulácie zliav a výber poisťovne klientom.