Predslov - Majtán, Štefan
Aktuálne pohľady venované hospodárskej kríze a jej dopadov na konkurencieschopnosť a podnikanie. Špecifické otázky trhu a problém obnoviteľných zdrojov energie. Implementácia poznatkov nielen v podnikovej sfére ale aj v pedagogickom procese.