Investičné diamanty ako predmet obchodných vzťahov - Bocanová, Mária
Diamanty ako forma investície. Predaj diamantov. Kvalitatívne predpoklady investičných diamantov. Certifikácia diamantov. Diamantové šperky. Obchodovanie s investičnými diamantmi.