Costs of Quality and Their Impact on the Building Sector - Pudło, Patrycja
Náklady v náväznosti na kvalitu. V odbornej literatúre sa stretneme s mnohými modelmi nákladov na kvalitu. Nová klasifikácia nákladov na kvalitu v podniku. Metódy zvyšovania kvality. Koncepcia nákladov na kvalitu. Náklady na kvalitu v oblasti stredných podnikov na Slovensku.