Vplyv logistiky na rozhodovanie o produkte so zameraním na pridanú hodnotu - Furdová, Lucia, 1984-
Preprava a logistika ako súčasť celkového produktu. Tri úrovne produktu. Vzájomná súvislosť medzi logistikou a charakteristikou produktu. Konkurencia založená na čase.