Fakty a mýty o Lisabonskej zmluve - Sabo, Štefan
Dôvody vzniku Lisabonskej zmluvy. Reforma inštitúcií Európskej únie. Proces ratifikácie a mýty, ktoré boli pred ratifikáciou Lisabonskej zmluvy v Írsku.