[Metodika vedeckej práce] - Šlosár, Rudolf
Recenzia na publikáciu Vladimíra Gondu a kolektívu autorov s názvom Metodika vedeckej práce. V publikácii sa autori zameriavajú na dvanásť podstatných náležitostí, ktoré je potrebné rešpektovať pri vedeckej tvorbe.