Nové výzvy pre sociálnu politiku v období globálnej krízy - Husáková, Mária
Dňa 27. mája 2010 sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave konala medzinárodná konferencia pod názvom Nové výzvy pre sociálnu politiku v období globálnej krízy. Informácia o cieľoch konferencie.