Strategické prístupy k riadeniu produktových inovácií - Knošková, Ľubica, 1965-
Inovácia ako základný faktor konkurenčnej schopnosti. Strategické prístupy k riadeniu inovácií. Inovačné stratégie produktov. Zameranie firiem na inováciu úžitkových vlastností propduktov v SR v roku 2009. Faktory úspešnosti inovačných stratégií v SR v roku 2009.