Požiadavky na výrobky vo verejnom obstarávaní - Kristová, Ľudmila
Technické požiadavky na predmet objednávky. Platnosť zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní. Preukazovanie technickej spôsobilosti - certifikácia, posudzovanie zhody.