Postavenie podnikového hospodárstva v súčasnej etape ekonomického vývoja - Majdúchová, Helena, 1963-
Podnikové hospodárstvo ako systém podnikovohospodárskych náuk a východiskový predmet ďalších oblastí týchto náuk. Pojmy a väzby teoretických poznatkov a podnikovej praxe. Dosiahnutie splnenia podnikových cieľov.