Neustále zlepšovanie v zmysle požiadaviek normy STN EN ISO 9001:2009 - Krnáčová, Paulína, 1983-
Základné aspekty neustáleho zlepšovania. Metodika PDCA (Demingov cyklus) ako známa súčasť systémov manažérstva kvality. Proces neustáleho zlepšovania. Neustále zlepšovanie v zmysle normy STN EN ISO 9001:2009.