Vybrané ukazovatele reálnej konvergecie SR k EÚ - Karabínoš, Stanislav
Výrazný pokrok zaznamenala SR v reálnej konvergenci v predkrízových rokoch. Stav štrukturálnych a inštitucionálnych reforiem, spomalenie reformného úsilia. Výhľad reálnej konvergencie a jej úzke miesta. HDP na obyvateľa (v parite kúpnej sily). Konvergencia v cenovej oblasti.