Dizajn - významný činiteľ konkurencieschopnosti produktov - Mlákay, Jozef
Problematika konkurencieschopnosti produktov. Činitele konkurenčnej úspešnosti produktov na trhu. Dizajn - jeho charakteristika, ciele a funkcie. Vplyv kreativity a dizajnu na inovácie. Požiadavky na dizajn nových produktov.