Bezpečnosť hračiek ako spoločenský problém - Strhan, Rastislav, 1968-
Deti ako ekonomický a marketingový faktor v konkurenčnom trhovom prostredí. Bezpečnosť detí ako politický a spoločenský problém. Bezpčenosť detí ako informačný problém. Bezpečnostné riziká hračiek - skryté riziká a zrejmé riziká. Informovanie o rizikách hračiek, bezpečnosti a spôsobe ochrany spotrebiteľa pri hračkách - jadro projektu Kto sa hrá... musí byť v bezpečí!