Súvislosti inštitucionálneho prostredia a možností makroekonomickej regulácie - Kopkáš, Peter
Rast výkonnosti a konkurencieschopnosti regiónu či krajiny závisí od mnohých faktorov. Jedným z nich je charakter a stupeň rozvoja inštitucionálnych podmienok. Nedokonalosť konkurencie. Politika hospodárskej súťaže v EÚ. Formovanie inštitucionálneho rámca.