Využitie hier vo vzdelávaní - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Použitie tvorivo-tímových hier v pedagogickom procese. Prezentácia skúseností s hrou. Hodnotenie účinnosti hry a prínos k zlepšeniu študijných výsledkov.