Miliardy nedostanete, odkázal Island Britom zo severského raja sa môže stať chudobinec Európy - Staněk, Peter
Dôveryhodnosť Islandu vo finančnej sfére. Odškodnenie Veľkej Británie Islandom. Finančníctvo a ekonomický rast Islandu. Referendum na Islande o vyplatení dlžôb Británii a Holandsku. Názory analytikov.