Duševné vlastníctvo v medzinárodnom podnikaní - Matušovič, Martin
Duševné vlastníctvo a jeho pozícia v zložkách medzinárodného podnikania. Hlavné problémy riadenia duševného vlastníctva, ochrany a problémov financovania. Riziká porušovania a uplatňovania práv duševného vlastníctva. Impulzy globalizácie.