Rôzne prístupy k vyučovaniu cudzích jazykov v histórii a v súčasnosti vo frankofónnej didaktickej literatúre - Gondová, Daniela
Didaktika cudzích jazykov a premenné v modeloch didaktických koncepcií. Dejiny vyučovania cudzích jazykov podľa Germaina a ich delenie na päť veľkých období.