Skúsenosti s prácou s doktorandmi - Ondrčková, Eva
Informácia o skúsenostiach s doktorandmi, ktorí absolvujú svoje štúdium na Fakulte medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave – synergický efekt tohto štúdia. Analýza dizertačných prác a niektoré rady, ako sa vyhnúť chybám a nedostatkom pri ich písaní.