Interkultúrna kompetencia a rokovacie štýly - Helmová, Milena, 1954-
Krajiny anglosaskej kultúry a ich rokovací štýl. Európske krajiny severu a juhu a ich rokovací štýl. Krajiny Latinskej Ameriky a ich rokovací štýl.